Privacy beleid

  • privacy

ons privacy beleid

Privacyverklaring (lange versie voor website) Bescherming van de levenssfeer

Hellvoc respecteert en beschermt de privacy van bezoekers op zijn website. De website is zodanig opgebouwd dat u ons kunt bezoeken zonder uw gegevens prijs te geven. Alle informatie die wij van en over u verzamelen bij uw registratie of informatie aanvraag zal alleen worden gebruikt voor communicatie en sportieve doeleinden dit tussen Hellvoc en de persoon in kwestie. Deze informatie is nodig voor Hellvoc en de volleybalbond om u te kunnen identificeren voor de sport. Deze informatie blijft behouden gedurende de tijd dat de persoon in kwestie aangesloten is bij Hellvoc. De gegevens (emails, communicatie,…) zullen slechts één seizoen worden bijgehouden.
Hellvoc zal geen gegevens, vrijgeven, doorgeven of gebruiken voor andere doeleinden dan het communiceren met zijn leden. Een uitzondering wordt gemaakt zodra wij vermoeden dat een wet wordt overtreden, bij discriminerende uitlatingen, of andere niet volgens humanitaire reglementen wordt gehandeld.
Hellvoc eerbiedigt de privacy van deze persoonlijke informatie en heeft voldoende veiligheden ingebouwd om deze informatie te beschermen.
Bij het aansluiten als lid van Hellvoc verklaart de persoon in kwestie zich akkoord met de verwerking van de persoonlijke gegevens. Deze dienen gebruikt te worden voor licentie en sportieve doeleinden, dit wil zeggen dat uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een account aangemaakt in sportadministratie als lid van Hellvoc, hiervan zal de persoon in kwestie zelf beschikken over inloggegevens om zo ten allen tijden zijn eigen gegevens te kunnen inkijken/wijzigen. Als lid van Hellvoc zal eveneens bij volley Vlaanderen een registratie van de persoonlijke gegevens van de persoon in kwestie worden ingediend, ook deze gegevens kunnen ten allen tijde bij Volley Vlaanderen worden opgevraagd en gewijzigd. Eveneens zal Hellvoc de persoonsgegevens doorgeven aan de gemeente Hemiksem en Schelle, dit voor het verwerven van subsidies.
Hellvoc maakt gebruik van social media waardoor foto’s van evenementen en sportiviteiten online kunnen gezet worden, indien de persoon in kwestie zichzelf niet wenst te zien verschijnen op de persoonlijke pagina van Hellvoc op social media kan de persoon in kwestie ten allen tijden vragen om deze foto’s te verwijderen, dit door een melding hiervan te magen via secretariaat@hellvoc.be
Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992 en de nieuwe GDPR reglementering die van kracht gaat op 25 mei 2018, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zijn eigen persoon of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze site of uit het gegevensbestand aan te passen of verwijderen.