Media

ATV: "Hellvoc in volle zaal richting titel!"

In de derde klasse van het volleybal zijn de play-offs begonnen. En die worden interessant voor het Antwerpse volleybal. Want Antwerpen en Hellvoc zijn de 2 torenhoge favorieten voor de titel. 2 ploegen ook met ambitie. Op de eerste speeldag kwamen ze ook meteen tegen elkaar uit. En het was Hellvoc, een fusieclub van Hemiksem en Schelle, dat de plak zwaaide. Antwerpen kreeg een 3-0 pandoering rond de oren.

ATV: "Veel sfeer in volleybalderby!"

In het volleybal heeft Antwerpen een nieuwe herenploeg. Zoals U weet, werd het grote Topvolley Antwerpen 2 jaar geleden opgedoektt, wegens financiële redenen. Nu starten ze met een nieuwe ploeg in derde klasse. En met ambities. Op termijn moet Antwerpen terug op het hoogste niveau terecht komen. Zijn tweede officiële wedstrijd was meteen een derby, voor de beker van België tegen Hellvoc. Dat is een fusieclub van Hemiksem en Schelle.

ATV: "Fenomeen Hellvoc raast door competitie!"

Hellvoc Hemiksem Schelle, dat is de naam van hét fenomeen in de derde klasse van het volleybal. 14 wedstrijden, 13 overwinningen. Het is gewoon te sterk voor al de andere ploegen. De fusieclub wil dan ook zo snel mogelijk naar de Liga B, de tweede klasse. En dat met een team dat eerder uit vrienden bestaat, dan teammaats.